Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Zeilboot uit Monnikendam slopen en afvoeren.

Zeilboot uit Monnikendam slopen en afvoeren.

Vorige week een Zeilboot polyester met een lengte van ruim 9,5 meter overgenomen.

Deze zeilboot met een inboard diesel van Volvo Penta heeft tijdens de afgelopen winter vorst schade verkregen. Deze 2 cilinder diesel motor heeft door vorst een motorkoeling lekkage gekregen. Dit was voor eigenaren uit omgeving Monnikendam Amsterdam ( groep van 3 vrienden ) een reden om de zeilboot weg te doen. Elke boot heeft aandacht nodig. Kijk je er niet naar om gaat een zeilboot erg snel achteruit in onderhoud en conditie.

Winter klaar maken van een zeilboot

Uit Monnikendam overgenomen een Contest 30 zeilboot voor opknappen of opruimen. Origineel interieur van massief hout betimmerd. Echter de motor heeft vorst schade. Dit had voorkomen kunnen worden wanneer u een boot winterklaar maakt. Dit betekent dat de motor wordt voorzien van antivries in het wierpotje en leidingsysyteem, de motorkoeler, en wc,keuken leidingen. Overal waar water op staat kan bevriezen. Dit is makkelijk te voorkomen door anti-vries te gebruiken.

Contest 30 zeilboot uit Monnikendam vlakbij Amsterdam

Het is een Hollandse zeilboot met een ruime kuip en voldoende ligplaatsen in de kajuit. Het is een prima zeilboot voor een beginner. Vorige eigenaren zijn er half Nederland mee door gevaren.

Foto's

Zeilboot met kapotte motor uit Monnikendam Amsterdam
Zeilboot met kapotte motor uit Monnikendam Amsterdam


Terug