Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Speedboot of Speedcruiser kapot defect?

Speedboot of Speedcruiser kapot defect?

Wij kopen kapotte speedboten en sportcruisers. Direct contant geld! Bel: 085 - 30 35 871.

Heeft u een sportboot, speed boot of sportcruiser met een defect zoals motor kapot? Wij kopen kapotte defecte boten!

Wij zijn altijd opzoek naar snelle boten met een mankement. Is de motor kapot? Elektrische storing? Staartstuk kapot of vast gelopen? Of is uw boot gewoon zo oud dat er steeds meer gebreken opduiken…

Wij kopen graag kapotte speedboten of sportcruisers. U krijgt een eerlijk inkoop bedrag voor uw boot met defect of kapotte motor.

Dan bieden wij de oplossing. Direct contant geld wanneer uw boot nog een dagwaarde vertegenwoordigd. Of gratis opgehaald en afgevoerd. De kosten verrekenen wij dan met de onderdelen die nog bruikbaar zijn uw boot.

Is uw motor vast gelopen of onder gelegen dat kunnen wij hier altijd nog bruikbare onderdelen van af halen, zo reduceren wij de onkosten en halen uw boot binnen 2 dagen op.

Heeft uw speedboot een kenteken? Wij kunnen uw boot direct op locatie op naam zetten. U krijgt van ons gelijk een vrijwarjngsbewijs. Zo heeft u er geen omkijken naar en uw verzekering kan stopmgezet worden.

Stel: Uw speedboot start niet meer?

Wij kunnen uw boot slepen naar een hellingbaan. Zodat wij uw boot met onze zware kanteltrailer uit het wat kunnen halen. Of dat wij uw speedboot op locatie voor tijdelijke noodoplossing repareren. Doordat wij eigen monteurs hebben die met gereedschap op pad gestuurd kunnen worden om uw boot met tijdelijke nood reparaties gefixt kunnen worden. Zodat uw speed boot of speedcruiser naar een haven gevaren voor overname inkoop.

Heeft uw boot osmosse of polyester is zwak en geschuurd?

Dan zijn wij ook altijd geïnteresseerd, uw boot zal dan vaak worden gerepareerd, wij hebben door de jaren heen veel ervaring op gebied van polyester. Polyester is een sterk materiaal en met verharders en lijmen kan die zware krijgen opvangen. Echter wanneer een boot jarenlang zonder onderhoud in water blijft liggen kan dit polyester zijn kracht flink verliezen. Ook kan er na dat van jaren ouderdom osmose ontstaan. Dit kan ook door fabricage fouten worden veroorzaakt.

Foto'sTerug