Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Milieuvriendelijk afvoeren

Milieuvriendelijk afvoeren

Bootsloperij & Ophaaldienst is niet alleen specialist in het slopen van oude boten, maar ook in milieuvriendelijk afvoeren van onderdelen en grondstoffen. Iedere boot bevat herbruikbare onderdelen, zoals de motor, bekleding of zeilmasten. Wij gooien deze natuurlijk niet zomaar weg, maar zorgen ervoor dat bruikbare spullen en apparaten een tweede leven krijgen. Zelfs wanneer de onderdelen niet meer bruikbaar zijn, recyclen we de grondstoffen. 

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Niets betalen voor het afvoeren van uw boot?

Onderdelen van uw oude sloep, motorboot of jacht kunnen na een grote opknapbeurt soms nog verkocht worden. Maar het zou zonde zijn om de spullen die niet meer bruikbaar zijn weg te gooien. Gelukkig doen we dit ook niet. We dragen ons steentje bij aan het milieu door verschillende onderdelen van het vaartuig te recyclen. Denk bijvoorbeeld aan de romp van de boot. Als wij deze ontdoen van het interieur en de isolatie smelten wij deze om naar ijzer. Dit ijzer gebruiken wij dan weer voor andere doeleinden.

Wij hergebruiken zo’n 85% van de onderdelen die we binnenkrijgen.

Het recyclen van uw oude boot is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De waarde van de herbruikbare onderdelen en grondstoffen dekken in de meeste gevallen de kosten van de afvoering. Dit resulteert in een kosteloze afvoering. In sommige gevallen betaalt u dus helemaal niets voor het afvoeren van uw schip. Klinkt goed, toch?

Welke onderdelen recyclen wij?

We krijgen vaak de vraag welke onderdelen van een schip wij recyclen. Hier kunnen we heel kort over zijn: alles wat nog hergebruikt kan worden, halen wij uit het vaartuig. Dit kan de startmotor, motor of accu zijn, maar ook stoelen en banken. Daarna scheiden we alle verschillende materialen en kan het verwerkingsproces echt beginnen. 

Wist u dat onderdelen van boten schaars verkrijgbaar zijn? Soms is iemand dringend op zoek naar een onderdeel dat niet meer fabrieksmatig gemaakt wordt. Het is dus heel goed mogelijk dat we apparaten van uw oude schip verkopen aan particulieren of bedrijven.

Onderdelen milieuvriendelijk afvoeren door Bootsloperij & Ophaaldienst

Wij zorgen ervoor dat we de onderdelen van uw oude motorboot, jacht of sloep op een milieuvriendelijke manier recyclen en hergebruiken. Wij zijn actief in heel Nederland en een groot deel van België en komen graag uw schip ophalen op locatie. Ga met ons in zee en maak een afspraak via de telefoon. Vervolgens bespreken we samen alles over milieuvriendelijk afvoeren. Maakt u zich ook geen zorgen over het transport, hier zorgen wij voor. 

  • Recycling van hout, metaal, polyester en sloopafval
  • Een eerlijke prijs voor het afvoeren van uw schip
  • Spoed? Binnen 2 dagen op locatie
  • Overal in Nederland en een groot deel van België
  • Ook inkoop mogelijk

Heeft u een sloopboot of ander materiaal wat u graag wilt afvoeren? En u wilt graag dat de onderdelen een tweede leven krijgen? Bel: 085 - 30 35 871. Dagelijks bereikbaar, 24 uur 7 dagen per week.