Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Boot Sloperij Zeeland

Boot Sloperij Zeeland

Heeft u hulp nodig bij het slopen, afvoeren of transporteren van uw oude boot? Boot Sloperij Zeeland haalt dagelijks verschillende bootjes, sloepen, schepen en woonarken uit de Zeeuwse wateren. Ligt uw oude schip in het zuidelijkste puntje van Zeeland? Geen probleem, wij zijn binnen een dag op locatie. Bovendien maakt het niet uit hoe groot uw zeilboot, jacht of sloep is. Zelfs boten met een lengte van meer dan 20 meter komen wij ophalen!

 • Overal in Zeeland
 • 24 uurs ophaaldienst
 • Spoed? Binnen 2 à 3 uur op locatie
 • Gratis afvoeren soms mogelijk

Bel ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Welke oude boten halen wij op?

Boot Sloperij Zeeland is gespecialiseerd in het opruimen, afvoeren en slopen van allerlei verschillende boten. Dus of u nu een oude motorboot, sloep of een heel ander vaartuig heeft liggen: schakel onze ophaaldienst gerust in. Bovendien zijn wij ook bevoegd om beroepsvaartuigen te slopen. 

Is uw vaartuig gezonken? Probeer deze niet zelf uit het water te halen. Een gezonken boot hozen, lichten en bergen is een specialistische klus. Boot Sloperij Zeeland beschikt over professioneel gereedschap en machines om deze lastige klus uit te voeren. 

Hier kunt u een milieuboete voor krijgen!

Deze boten neemt Boot Sloperij Zeeland in:

 • Stalen motor- en zeilboten 
 • Alle polyester motor- en zeilboten 
 • Alle houten motor- en zeilboten
 • Sloep van hout, polyester of staal
 • Stalen plezier-motorboten en kruisers met een lengte tot 20 meter
 • Gezonken boten
 • Speedboten met of zonder motor 

Wij kijken bij het opruimen van uw boot niet naar de grootte en de lengte van het vaartuig. Aangezien wij een eigen ophaaldienst hebben, kunnen wij de meeste vaartuigen eenvoudig vervoeren. Is uw schip langer dan 20 meter? Geen zorgen, deze vervoeren wij ook. Daarnaast is inkoop van gebruikte boten soms mogelijk. Naast onze ophaal- en sloopdienst kopen wij namelijk verschillende motorboten, zeilboten, speedboten en andere vaartuigen in. 

Hoe gaat Boot Sloperij Zeeland te werk?

Wilt u uw oude vaartuig laten slopen? Neem dan contact op voordat u de boot mist via onze gratis telefoonlijn of plaats een aanvraag via het offerteformulier. Na overleg komen wij binnen enkele dagen bij u langs om de situatie te verkennen. Dit kan ook in het weekend of `s avonds. Tijdens dit bezoek maken we afspraken over de overname en komen wij zo snel mogelijk terug om het vaartuig op te halen. Het transport regelen wij uiteraard. 

Na het afvoeren ontvangt u van ons een verklaring voor het afstand nemen van uw boot. Dit is nodig voor het opzeggen van uw verzekering en vergunning. Dan kan het slopen echt beginnen. Wij dragen graag ons steentje bij aan het milieu en slopen de boten dan ook op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Wist u dat we het grootste deel van uw oude pleziervaartuig hergebruiken? Bruikbare onderdelen krijgen een tweede leven en grondstoffen recyclen we. Dit resulteert vaak in het kosteloos afvoeren van uw zeilboot, sloep of jacht. U betaalt soms dus helemaal niks. 

Geef uw schip een grote opknapbeurt

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het slopen van boten, maar helpen u ook graag bij het transporteren en onderhouden van vaartuigen. Bekijk onderstaande video om een beeld te krijgen van de klussen die ons team uitvoert. Zo hebben we bijvoorbeeld een zeilboot Defender 27 opgehaald met motorpech. Door oude diesel in de brandstoftank kan de motor er soms mee ophouden. Na het reinigen van de filters, tank en leidingen is er een schone tank met schone diesel aangesloten. Na ontluchten van het diesel systeem is de motor weer lopend gekregen.

Dus heeft u een probleem met uw geliefde schip? Is de motor stuk of is het tijd voor een grote opknapbeurt? Bel Boot Sloperij Zeeland en wij komen uw vaartuig zo snel mogelijk ophalen. 

 

Meer weten? Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.