Bootsloperij & Ophaaldienst Slopen van boten, zeilschepen en sloepjes. Bel:
085 – 30 35 871

Boot Sloperij Zeeland

Boot afvoeren Belgie

Boot Sloperij Zeeland biedt u hulp bij het slopen, afvoeren en transporteren van uw oude (zeil)boot. Bel 06 – 38 31 80 14.

Boot Ssloperij Zeeland haalt dagelijks verschillende bootjes, sloepen, schepen en woonarken uit de Zeeuwse wateren. Het maakt niet uit welke locatie in Zeeland of hoe uw boot erbij ligt, wij kunnen binnen 15 minuten uw boot uit het water takelen. Zelfs boten met een lengte van meer dan 20 meter. Deze worden vervoerd via water of met onze bijzondere transporttrailer en onder begeleiding met vergunning.

Boot Sloperij Zeeland

Boot Sloperij Zeeland biedt u hulp bij het ophalen van uw oude boot en afvoeren hiervan. Bel en vraag naar onze aanbieding.

Uw boot vaart niet meer? Motor stuk of groot onderhoud nodig? Uw boot moet weg vanwege ouderdom of te weinig vaaruren? Bel ons en wij komen uw boot direct ophalen.

Boot Sloperij Zeeland neemt onder andere deze boten in voor sloop:

  • Stalen motor en zeilboten in alle lengtes.
  • Alle polyester motor en zeilboten voor sloop in alle lengtes.
  • Alle houten motor en zeilboten voor sloop in alle lengtes.
  • Sloep hout polyester of staal in alle lengtes.
  • Stalen plezier motorboten kruisers van alle lengte tot 20 meter.
  • Gezonken boten boven water halen en afvoeren voor sloop.
  • Speedboten met of zonder motor in alle lengtes.
  • Inkoop van gebruikte oude boten is soms mogelijk.

Na het afvoeren ontvangt u van ons een verklaring voor het afstand nemen van uw boot. Dit is nodig voor het opzeggen van uw verzekering, vergunning, etc.

Het slopen zelf gaat op een duurzame en milieuvriendelijk manier. Het grootste deel van de boot wordt hergebruikt! Onderdelen van uw sloopboot worden schoon gemaakt en nagekeken. Deze onderdelen zijn vaak niet meer nieuw verkrijgbaar en vooral mensen die naar speciale onderdelen zoeken is zo fijn als er een rondloop voor onderdelen zijn.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Deze klus heeft Boot Sloperij Zeeland uitgevoerd:

Wij hebben deze week een zeilboot Defender 27 opgehaald met motorpech. Deze volvo penta had een ziekte in de tank. Dit kan door oude diesel in de brandstof tank vaak voor komen. Na het reinigen van de filters, tank en leidingen is er een schone tank met schone diesel aangesloten. Na ontluchten van het diesel systeem is de motor weer lopend gekregen.

× Stel een vraag via Whatsapp