Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Boot Sloperij Den Haag

Boot Sloperij Den Haag

Boot Sloperij Den Haag is gespecialiseerd in het ophalen, afvoeren en slopen van oude boten. Wij zijn werkzaam in diverse regio’s in Nederland en België en kunnen binnen enkele dagen op locatie zijn. Boot Sloperij Den Haag is al jarenlang bekend in Den Haag en omstreken. Wij halen dagelijks boten, schepen, jachten, woonarken en sloepen op en kennen de binnenwateren op ons duimpje. 

  • Bij spoed binnen enkele uren op locatie
  • Geen maximale lengte of grootte: alle bootjes zijn welkom
  • Voorkom een milieuboete
  • Scherpe prijzen

Benieuwd naar de kosten? Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Wat doet Boot Sloperij Den Haag voor u?

Heeft u toevallig een oude boot, schip of woonark in de binnenwateren van Den Haag liggen? Tegenwoordig kunnen de onderhoudskosten hoog oplopen en is het het soms niet meer waard om een oud schip op te knappen. Bovendien is het steeds lastiger om een tweede- of misschien zelfs derdehands boot te verkopen. Wilt u graag van uw oude vaartuig af? Laat deze dan eenvoudig en snel ophalen door Boot Sloperij Den Haag. 

Als uw oude motorboot of sloep al een tijdje in het water ligt, gaat deze steeds sneller verroesten. Na enkele jaren brokkelen er stukken van de romp af en kan er zelfs motorolie gaan lekken. Dit is niet alleen zonde van het schip, maar ook beschadigt dit de natuur en de dieren in het water. 

Is uw boot gezonken of komt deze steeds iets meer onder water te liggen? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een professioneel afvoerbedrijf in te schakelen. Er lekken dan namelijk verschillende stoffen en oliehoudende afvalstoffen in het water.. Wist u dat u hier een fikse boete voor kunt krijgen? Deze kan oplopen tot duizenden euro’s. Voorkom dit en schakel Boot Sloperij Den Haag in. Wij komen de gezonken vaartuig binnen één dag ophalen met onze speciale spoed ophaaldienst. Maakt u zich dus geen zorgen over het transport, dit regelen wij. 

Hier kunt u een milieuboete voor krijgen!

Duizenden verlaten schepen in Den Haag

Door heel Nederland zijn er naar schatting zo’n 25.000 boten en schepen die niet meer worden gebruikt. De eigenaar is in sommige gevallen vertrokken of zelfs al overleden. Deze verlaten boten liggen echter nog wel in het water en nemen een ligplaats in beslag. En we weten allemaal dat deze ligplaatsen tegenwoordig erg schaars zijn. Bovendien vervuilen deze boten het water en de omgeving. Heeft u al meerdere malen een verlaten vaartuig in de wateren van Den Haag zien liggen? Twijfel niet en meld dit gerust bij de gemeente. Dan maakt u een plekje vrij voor een andere bootliefhebber. 

Een verouderd schip afvoeren door Boot Sloperij Den Haag

Staat uw boot al een tijdje te koop, maar raakt u het vaartuig maar niet kwijt? Zoals u misschien wel weet wordt het onderhoud en de kosten van een oud schip steeds groter. Maar verkopen gaat niet zo makkelijk. Als uw vaartuig een lange tijd stil staat, slaat de verloedering toe. 

Wat gebeurt er met een boot na achterstallige onderhoud?

Na een tijdje worden de eerste groene en zwarte strepen zichtbaar en verandert de kleur van de romp. Het houtwerk is door de invloed van water, zon en wind langzaam aan het verrotten. Het schip wordt steeds ouder, maar de kosten van de staan- of ligplaats blijven doorlopen. Uiteindelijk is het tijd om de knoop door te hakken en uw oude geliefde boot te slopen. 

Wij komen graag uw sloep, speedcruiser of jacht ophalen met onze speciale ophaaldienst. Boot Sloperij Den Haag heeft een vrachtwagen en diverse containers tot zijn beschikking, waardoor wij gemakkelijk en op een milieuvriendelijk manier schepen afvoeren en verwerken.

Milieuvriendelijk slopen en afvoeren

Tegenwoordig dragen we allemaal graag ons steentje bij aan het verbeteren van het milieu: zo ook Boot Sloperij Den Haag. Zelfs wanneer uw vaartuig niet meer bruikbaar is, zijn er altijd nog een aantal onderdelen die wij recyclen. Wij zorgen er persoonlijk voor dat bijvoorbeeld de motor, banken en het zeil een tweede leven krijgt. Of uw schip nu van hout, metaal of polyester is: wij recyclen zo’n 85% op een milieuvriendelijke manier.

Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Het hergebruiken en recyclen van onderdelen resulteert vaak in een kosteloze afvoering. We verrekenen de bruikbare spullen met de kosten en soms betaalt u dus helemaal niets. 

Waarom met Boot Sloperij Den Haag in zee gaan?

Boot Sloperij Den Haag heeft al jarenlange ervaring met het ophalen, afvoeren en slopen van oude boten. Wij kennen de omgeving op ons duimpje en helpen u graag van uw verouderde vaartuig af.

  • Wij werken met een speciale ophaaldienst in Den haag en omstreken en zijn daardoor snel op locatie.
  • U maakt standaard gebruik van onze ophaalservice inclusief vrachtwagen en containers.
  • Wij bieden een eerlijke prijs voor het ophalen van uw schip, woonark of sloep. Het is soms zelfs gratis!
  • Bij spoed komen wij nog dezelfde dag bij u langs.
  • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.
  • Wij hergebruiken zoveel mogelijk onderdelen en grondstoffen en zorgen voor het milieuvriendelijk afvoeren van uw vaartuig.

Wilt u snel van uw oude schip af? Bel ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 en maak een afspraak.