Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Bootsloperij

Bootsloperij

Bootsloperij & Ophaaldienst Nederland heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het slopen en afvoeren van boten. Of het nu gaat om een kleine sloep of een grote jacht: u kunt bij ons terecht voor het slopen van kleine én grote boten. Ook vaartuigen langer dan 10 meter brengen wij weer naar een veilige haven. 

In heel Nederland en een groot deel van België zijn wij binnen enkele dagen op locatie om uw boot af te voeren en te slopen. 

  • Snel op locatie
  • Veilig transport
  • Kosteloos afvoeren mogelijk
  • Alle sloopboten zijn welkom

    Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Hoe gaan wij te werk?

Een boot afvoeren en slopen is een specialistisch klusje. Boten bestaan namelijk vrijwel altijd uit verschillende materialen en er kunnen gevaarlijke afvalstoffen vrijkomen tijdens de sloop, denk hierbij aan asbest en oliehoudend afval. Deze stoffen zijn gevaarlijk voor mens, dier en natuur. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar huur Bootsloperij Nederland in. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het slopen van boten.

Staat uw schip half onder water? Het verwijderen en afvoeren van een oude boot die half onder water staat is een lastige klus. Probeer dit niet zelf, maar schakel een professioneel bedrijf in. Wij beschikken over speciaal materiaal waarmee we uw vaartuig binnen 15 minuten uit het water kunnen takelen. Ook boten met een lengte van meer dan 10 meter zijn voor ons geen probleem. Deze vervoeren wij met onze bijzondere transporttrailer inclusief vergunning.

Bootsloperij Nederland: snel, efficiënt én duurzaam 

Dankzij onze snelle ophaaldienst kunnen wij binnen enkele dagen uw oude boot afvoeren en slopen. Aangezien ieder schip anders is, komen wij eerst op locatie om de situatie in kaart te brengen. Op deze manier weten wij precies waar we aan toe zijn en kunnen wij uw vaartuig op een snelle en nette manier afvoeren. Uw oude boot heeft vrijwel altijd nog bruikbare onderdelen die wij van u inkopen. Wij slopen uw schip en verrekenen de bruikbare onderdelen met de kosten. Dit resulteert regelmatig in kosteloos afvoerenU betaalt wellicht dus helemaal niks voor onze diensten. 

Heeft u met spoed hulp nodig? Misschien omdat uw schip gezonken is of vanwege olielekkage? In dat geval komen wij uw vaartuig binnen 2 dagen hozen, lichten en afvoeren.

Milieuvriendelijk boten slopen

Nadat Bootsloperij Nederland uw oude boot heeft afgevoerd, zorgen we ervoor dat alle onderdelen zorgvuldig worden gedemonteerd. Dit proces verloopt op een milieuvriendelijke en duurzame manier, aangezien zoveel mogelijk onderdelen worden gerecycled. Ook wanneer de onderdelen niet meer bruikbaar zijn, krijgen de grondstoffen nog een tweede leven krijgen. De verschillende grondstoffen die wij dagelijks scheiden en vermalen tot nieuw behandelbaar product zijn: hout, polyester, metalen, kunststof en glas.

Ongeveer 85% van de onderdelen die wij demonteren worden hergebruikt.

Benieuwd naar de kosten? Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.