Bootsloperij & Ophaaldienst Slopen van boten, zeilschepen en sloepjes. Bel:
085 – 30 35 871

Oude boot opruimen

Oude boot opruimen in heel Nederland. Bel 06-38318014 en wij regelen alles voor u.

Een oude boot opruimen in Nederland of België omdat u oud wordt? U wilt een oude boot opruimen omdat er veel onderhoud aankomt? Een oude boot opruimen vanwege leeftijd of na overlijden van een familielid? Laat het ons weten en wij kunnen u direct hulp bieden met het afvoeren van oude boten. U kunt ons bellen op 06-38 31 80 14. Uw oude boot opruimen en brengen hem naar de sloperij. Dit wordt gedaan op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Het maakt niet uit of u een motorboot, sloep, zeilboot of jacht heeft. Ook beroepsvaartuigen zijn welkom.

Waarom laat ik mijn oude boot opruimen?

Als u bijvoorbeeld een oude speedboot of stalen kruiser heeft dan moet u hem verzekeren, liggeld/stallingskosten en onderhoudskosten betalen. En dan hebben we het nog niet eens over alle onvoorziene jaarlijkse bijkomende kosten. Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom iemand die kosten niet meer kan of wil betalen.

Welke oude boten ruimen wij op?

Alle boten gemaakt van metaal, hout en of polyester. Wij hanteren geen maximale boot lengte. Tevens grote gewicht/volume is voor ons ook geen bezwaar. Deze oude boten ruimen wij graag op:

  • Motorboot Kruiser of kajuit bootjes,
  • Sloep of bootjes zonder kajuit.
  • Zeilboot met of zonder kajuit,
  • Jachten en Cruise schepen,
  • Beroepsvaartuigen,
  • Console boot met of zonder kajuit,
  • Speedboot of speedkruiser,
  • Reddingsbootjes
  • Oude sleepboten of grote vaartuigen.

Hoe wordt mijn oude boot opgeruimd?

Als u ons belt stellen wij u waarschijnlijk vragen over uw boot. Dit om u een telefonische prijsindicatie te geven. Als het nodig is maken wij een afspraak om de boot te zien. We maken een offerte. Bij akkoord nemen wij uw oude boot over, indien gewenst, binnen 2 a 3 dagen.

Door wie laat ik mijn oude boot opruimen?

Wij hebben alle apparatuur om een boot vakkundig te kunnen ruimen. Door samenwerking met een aantal gerenommeerde transportbedrijven kunnen wij uw (sloop)boot ophalen in heel Nederland en in een groot deel van België. Ook als uw boot gezonken is kunnen wij die bergen. Daarnaast wordt alle apparatuur, de motor,de mast en de toebehoren, verwijderd. Deze worden soms, na schoongemaakt en gerepareerd, hergebruikt.

Oude boot opruimen door heel Nederland en inname op locatie mogelijk.

Wij zijn gevestigd in Rijswijk (vlakbij Den Haag). Wij bestaan als bedrijf sinds 1993 en nemen vrijwel dagelijks boten in. Vaak komen wij eerst op locatie naar de boot kijken. Iedere boot en iedere situatie is immers anders en verdient maatwerk.

Regelgeving/regels en wetten voor oude boten opruimen.

Slopen van een (zeil)boot is vaak een tijdrovende klus. Er gelden strenge regels voor wat betreft het slopen van een boot in Nederland. Wij als sloopbedrijf moeten natuurlijk ook aan deze milieu-eisen voldoen. U moet daarbij denken aan bijvoorbeeld afvalstoffen.

× Stel een vraag via Whatsapp