Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Oude boot opruimen

Oude boot opruimen

Vergt uw oude boot steeds meer onderhoud, maar heeft u hier eigenlijk geen tijd voor? Zoals u misschien wel weet zorgt een oud schip steeds vaker voor problemen. Denk hierbij niet alleen aan motorproblemen, maar ook aan het ontstaan van roest en interne storingen. Dit is natuurlijk alles behalve leuk en kost u naast tijd ook een hoop geld. Wilt u uw oude sloep, zeilboot, jacht of beroepsvaartuig laten opruimen? Schakel dan een professioneel bedrijf in. Een oude boot opruimen is namelijk een speciaal klusje. Bootsloperij & Ophaaldienst zorgt ervoor dat uw vaartuig snel en op een milieuvriendelijke manier wordt gesloopt. Bel ons op 085 - 30 35 871 en dan komen wij binnen enkele dagen bij u langs. 

 • Nooit meer onderhoud
 • Besparen op doorlopende kosten
 • Voorkom dat uw schip zinkt

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Waarom een oude boot opruimen?

Een oude boot opruimen kan in verschillende situaties een goede keuze zijn. Oude boten vergen een hoop onderhoud en dit is uiteraard niet goedkoop. Misschien is uw vaartuig zelfs te oud geworden en functioneert deze niet meer naar behoren? Dan wordt het tijd om het vaartuig op te ruimen. Bij een schip horen kosten, zoals stallings-, verzekerings- en onderhoudskosten. Het is daarom zonde om uw oude boot in de haven te laten liggen als u deze toch niet gebruikt. Laat uw sloep, zeilboot of ander vaartuig opruimen door een professional, zodat u alle bijkomende kosten niet langer hoeft te betalen. 

Oude boot opruimen

Welke oude boten ruimen wij op?

Heeft u een kleine sloep liggen? Of misschien een grote zeilboot? Geen schip is ons te groot of te klein. Bovendien hanteren wij geen maximale lengte en gewicht/volume is ook geen probleem voor ons. U kunt dus ook gerust bij ons terecht met een jacht langer dan 10 meter. Bootsloperij & Ophaaldienst sloopt alle boten gemaakt van metaal, hout of polyester. 

Wij hebben ervaring met het opruimen van de volgende boten:

 • Motorboot Kruiser of kajuitbootjes
 • Sloep zonder kajuit
 • Zeilboot met of zonder kajuit
 • Jachten en Cruiseschepen
 • Beroepsvaartuigen
 • Console boten met of zonder kajuit
 • Speedkruiser
 • Reddingsbootjes
 • Oude sleepboten of grote vaartuigen

Ga met ons in zee: snel, efficiënt en duurzaam

Wilt u uw oude boot laten slopen? Neem gerust contact op via 085 - 30 35 871 om een afspraak te maken of stuur een berichtje op WhatsApp, zie knop rechts onderin het scherm. Wij geven u een telefonische prijsindicatie en komen binnen enkele dagen bij u langs om het schip te bekijken. Bij akkoord komen wij uw oude vaartuig binnen 2 á 3 dagen ophalen. 

Wij beschikken over alle apparatuur om uw boot vakkundig te kunnen opruimen. Alle onderdelen, zoals de motor, de mast en andere toebehoren worden voorzichtig verwijderd en vervolgens hergebruikt. Aangezien wij samenwerken met een aantal gerenommeerde transportbedrijven zijn wij binnen enkele dagen op locatie in heel Nederland en een groot deel van België. 

Regels en wetten voor oude boot opruimen

Een oude boot opruimen vergt veel tijd en moeite. Daarnaast gelden er strenge regels voor het slopen van een schip in Nederland en België. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar schakel een professioneel bedrijf in. Wij als sloopbedrijf moeten aan verschillende milieueisen voldoen, zoals afvalstoffen scheiden, vloeistoffen apart opslaan en afvalstoffen verwerken in een gesloten ruimte. Ook materialen als asbest en isolatie scheiden wij apart vanwege milieunormen. Kortom, u kunt erop rekenen dat uw oude boot zorgvuldig en milieuvriendelijk wordt opgeruimd. 

Benieuwd naar de kosten? Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.