Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Sloop boot afvoeren Amsterdam

Sloop boot afvoeren Amsterdam

Is uw oude boot gestrand in de grachten van Amsterdam? Of is uw sloep in slechte staat en is deze technisch afgekeurd? Wij bieden u de oplossing voor het afvoeren van uw oude sloep, jacht of schip vanuit de Amsterdamse grachten of elders in Amsterdam. Een sloop boot afvoeren Amsterdam is een van onze specialiteiten.

Ook boten in hartje Amsterdam voeren wij eenvoudig, snel en duurzaam af. Met onze nieuwste vrachtwagen-hijskraan combinatie krijgen we uw schip snel en gemakkelijk op de kade. Bovendien zijn we dagelijks op de grachten aan het werk en kennen de stad op ons duimpje.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Veel oude bootjes gestrand in Amsterdam

Is het u ook opgevallen in Amsterdam? Steeds meer bootjes worden aan de kade of een steiger achtergelaten en niet meer gebruikt. De eigenaren zijn vertrokken uit de stad of misschien zelfs al overleden. Bovendien wordt het verkopen van een oud schip steeds lastiger, en daarom blijven veel sloepen liggen in het water. Dit is natuurlijk zonde van het vaartuig, maar het heeft ook gevolgen voor het milieu. 

Wanneer een boot al een tijdje in het water ligt, begint de motor in sommige gevallen te lekken. Hierdoor komen er verschillende stoffen vrij die uiteraard niet goed zijn voor het milieu. Deze stoffen tasten het water, de natuur en dieren aan. Om dit te voorkomen, is het erg belangrijk dat we oude boten en schepen uit het water halen.

Bootsloperij Amsterdam komt bij u op locatie en haalt het vaartuig zorgvuldig uit het water. Deze vervoeren wij vervolgens met onze speciale vrachtwagen. Wij zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk afvoeren en bergen van boten, kleine schepen, werkschepen, woonboten en (achtergelaten) pleziervaartuigen.

Wist u dat u fikse boetes kunt krijgen als uw schip onder water ligt? Laat daarom zo snel mogelijk uw sloop boot afvoeren in Amsterdam.

Hier kunt u een milieuboete voor krijgen!

Duurzaam en milieuvriendelijk boot afvoeren in Amsterdam

Wij voeren de materialen van uw oude schip op een professionele en milieuvriendelijke manier voor u af. We proberen zoveel mogelijk materialen her te gebruiken. Iedere boot bevat namelijk herbruikbare onderdelen, hoe oud het vaartuig ook is. Zelfs wanneer de onderdelen niet meer bruikbaar zijn, recyclen we de grondstoffen. 

Houten boten afvoeren

Wanneer u ons belt om een houten schip op te halen, komen wij met een speciale vrachtwagen om het vaartuig af te voeren. Als een vaartuig een lange tijd in het water ligt, kan er houtrot ontstaan. Dit tast het schip zodanig aan dat deze niet meer te gebruiken is. Na het afvoeren van de boot kijken we welke materialen we nog kunnen gebruiken. Vervolgens verzagen we het hout en voeren de resten milieuvriendelijk af. Zo worden er misschien wel houtsnippers van uw oude vaartuig gemaakt. 

Metalen boten

Is de romp van uw sloep gemaakt van metaal? Ook dit materiaal kunnen wij eenvoudig hergebruiken. Metalen schepen smelten wij om, zodat we het voor andere doeleinden kunnen gebruiken. Zo krijgt uw bootje een tweede leven.

Mis de boot niet: laat uw vaartuig kosteloos afvoeren in Amsterdam

Is uw schip gezonken? Of ligt deze er niet meer zo fraai bij in de Amsterdamse grachten? Ga vooral niet zelf aan de slag met het afvoeren van het schip, dit is namelijk een tijdrovende klus. Bootsloperij Amsterdam heeft jarenlange ervaring met het slopen en afvoeren van boten. Bovendien kan een vaartuig gevaarlijke stoffen bevatten, zoals asbest en oliehoudend afval. Dit is gevaarlijk voor u én het milieu.  

Bovendien is het in de meeste gevallen mogelijk om uw schip kosteloos laten af te voeren. Wij slopen uw vaartuig en verrekenen vervolgens de bruikbare onderdelen met de kosten. Een boot afvoeren in Amsterdam is dus erg voordelig. 

Wilt u uw boot afvoeren in Amsterdam? Neem contact op via de telefoon of mail. Wij komen daarna binnen enkele dagen bij u langs. Vervolgens maken we een goede prijs voor het afvoeren en verwerken. 

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.