Bootsloperij & Ophaaldienst Slopen van boten, zeilschepen en sloepjes. Bel:
085 – 30 35 871

Sloop boot afvoeren Amsterdam

Sloop Boot afvoeren Amsterdam biedt u de oplossing voor het afvoeren van uw oude sloep, jacht of boot vanuit de Amsterdamse grachten of elders in Amsterdam en omstreken.

Wij kunnen met onze nieuwste vrachtwagen-hijskraan combinatie uw boot snel en gemakkelijk op de kade krijgen.

Ook voor boten die in het hart van Amsterdam liggen zijn wij de aangewezen persoon. Wij zijn dagelijks op de grachten aan het werk voor klanten om sloop boten af te voeren. Vaak zijn het gezonken boten. Hiervoor zullen wij ze eerst hozen,lichten en uiteindelijk bergen als sloop boot.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Bootsloperij Amsterdam is gespecialiseerd in het duurzaam afvoeren en bergen van boten, kleine schepen, werkschepen, woonboten en (achter gelaten) pleziervaartuigen.
Verlaten boot en dure onderhoud? Wilt u een boot wegdoen vanwege lichamelijke ziekte?

Oude dromen en verroesten liefdes

Grote getallen duiken op wanneer er met een cijfer wordt geprobeerd te schatten hoeveel bootjes er liggen te verkommeren. Steeds meer en meer zie je aan verschillende waterkantjes oude dromen en verroesten liefdes liggen. Wat moeten we hiermee?

De eigenaren zijn meestal vertrokken of misschien zelfs al overleden. De tweedehandsmarkt van boten en schepen is totaal ingestort. Zo liggen een groot aantal polyester-, zeil- en motorboten langzaam op hun einde te wachten.

Wanneer de boot een tijd al in het water ligt en misschien wel onder water zelfs, ligt de motor meestal al te lekken in het water. Al deze stoffen komen vrij en doden zo de natuur en de dieren in en rondom het water. Dit moet voorkomen worden.

boot afvoeren amsterdam

Hier kunt u een fikse boete voor krijgen!

Het is daarom erg belangrijk dat deze bootjes en schepen uit het water worden verwijderd.
Bootsloperij Amsterdam komt bij u op locatie en haalt de boot zorgvuldig uit het water. En vervoeren deze met onze speciale vrachtwagen.

Bootsloperij Amsterdam recycle materialen van oude boten

Wij voeren de materialen van de boot op een professionele en milieuvriendelijke manier voor u af. Denkt u hierbij aan de afvoer van materialen van de boot zoals hout, metaal en polyester. Wij proberen zoveel mogelijk oude materialen van de boot te hergebruiken.

Hout

Wanneer u ons belt om een houten boot op te halen komen wij met een speciale vrachtwagen om de boot af te voeren. Soms liggen houten bootjes jaren weg te rotten en worden het enkel wat spanten en verroeste vijzen. Die boten zijn makkelijk om te vernietigen. Wij hebben hiervoor een boomzaag en containers. Wij komen de boot gemakkelijk bij u ophalen, verzagen deze en zullen de resten daarna milieuvriendelijk afvoeren.

Wanneer de boot bij ons is op locatie, kijken wij wat er nog gebruikt kan worden qua materialen. Wij zorgen ervoor dat het hout milieuvriendelijk word afgevoerd en dat er bijvoorbeeld houtsnippers van worden gemaakt.

Metaal

Metalen boten of schepen worden meestal omgesmolten. Zo worden er weer andere dingen van gemaakt.

Hoe gaat Bootsloperij Amsterdam te werk?

Een boot afvoeren is gespecialiseerd werk. Wij hebben hier jarenlang ervaring in. Een boot is van verschillende materialen gemaakt en kan gevaarlijke stoffen bevatten zoals asbest en misschien wel oliehoudend afval. Dit is gevaarlijk voor het milieu en voor u!

Wij zullen daarom wanneer u een aanvraag bij ons doet van te voren vrijblijvend bij u langs komen om te kijken wat de situatie te beoordelen.Aan de hand daarvan zullen wij samen met u een goede prijs maken voor het afvoeren en verwerken van de boot.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

× Stel een vraag via Whatsapp