Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Boot Sloperij Utrecht

Boot Sloperij Utrecht

Wilt u graag van uw oude vaartuig in Utrecht af? Misschien omdat u geen tijd meer heeft voor het onderhoud? Boot Sloperij Utrecht is gespecialiseerd in het afvoeren van oude boten, sloepen, jachten en andere vaartuigen. Wij beschikken over onze eigen ophaaldienst en voeren uw vaartuig af naar onze slooplocatie, waar we een groot gedeelte van uw schip recyclen. In Nederland liggen zo’n 25.000 ongebruikte bootjes, ook in Utrecht is dit een groot probleem. Laat uw oude vaartuig niet liggen en schakel Boot Sloperij Utrecht in!

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Laat uw boot niet te lang in het water liggen

Wist u dat het erg slecht is om uw boot een lange tijd in het water te laten liggen? Het schip zal na verloop van tijd gaan verroesten en verschillende stoffen en stukken laten los. Uw vaartuig kan zelfs gaan zinken en olie beginnen te lekken in het water. Dit is een milieudelict en hier staan fikse boetes op. De olie tast namelijk de omgeving drastisch aan. Voorkom dit en schakel Boot Sloperij Utrecht in. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het afvoeren van oude boten, maar ook in het hozen, lichten en bergen van uw gezonken boot. Wees gerust, ook op moeilijk bereikbare plekken in Utrecht kunnen wij uw vaartuig uit het water halen. 

Hier kunt u een milieuboete voor krijgen!

Boot Sloperij Utrecht zorgt voor kosteloos afvoeren 

Na het afvoeren van uw schip brengen wij deze naar een veilige haven: onze slooplocatie. Er is een grote kans dat uw oude motor- of zeilboot nog bruikbare onderdelen bevat. Denk hierbij aan de startmotor, accu of bekleding. Het zou natuurlijk zonde zijn om deze weg te gooien: dat doen wij dus ook niet. Allereerst kijken we of we de bestaande onderdelen een tweede leven kunnen geven door deze zodanig op te knappen. Er zijn namelijk een hoop bootliefhebbers die op zoek zijn naar speciale materialen die niet meer worden gemaakt.  Dit resulteert in sommige gevallen in een kosteloze afvoering. We verrekenen de bruikbare onderdelen namelijk met de kosten van het ophalen van uw vaartuig.

Boot Sloperij Utrecht is duurzaam!

Op onze bootsloperij recyclen we diverse materialen, zoals hout, metaal en polyester. 

Hout

Het is niet goed om houten bootjes lang in het water te laten liggen. Na een aantal jaren verroest het hout en valt het schip langzaam uit elkaar. Na het afvoeren van het vaartuig verzagen wij het hout en voeren de resten af. Van het verzaagde hout maken wij bijvoorbeeld houtsnippers.

Metaal

Nadat de bruikbare onderdelen uit het schip zijn gehaald, smelten wij de metalen romp om. Deze grondstof wordt vervolgens opnieuw gebruikt. 

Polyester

Boten van polyester of plastic halen wij volledig uit elkaar. We scheiden de onderdelen die we kunnen hergebruiken en vervolgens vermalen we de grondstof. Wist u dat we van polyester schepen nieuwe design meubels maken?

Waarom met Boot Sloperij Utrecht in zee gaan?

Boot Sloperij Utrecht voert boten af en sloopt deze op een duurzame en milieuvriendelijk manier. Ongeveer 85% van uw schip wordt hergebruikt! Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast zijn er nog meerdere reden om ons in te schakelen.

  • De klant is altijd koning
  • Wij hebben verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken: wel zo makkelijk
  • Eerlijk bedrag voor het afvoeren en slopen van uw boot
  • Dezelfde dag een afspraak en bezichtiging
  • Wij proberen zoveel mogelijk onderdelen te hergebruiken
  • U maakt standaard gebruik van onze speciale ophaaldienst met vrachtwagens en containers
  • Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur
  • Wij doen ook spoedklussen
  • Direct op locatie geven wij een verkoopbewijs wat gebruikt kan worden als bewijs bij het opzeggen van de verzekering.
  • We kopen gebruikte boten in tegen marktconforme handelsprijzen

Op zoek naar meer informatie? Bel ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.