Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Boot Sloperij Limburg

Boot Sloperij Limburg

Boot Sloperij Limburg haalt al jarenlang oude zeilboten, motorboten, jachten en woonarken op uit de Limburgse wateren. Wordt uw boot steeds ouder of begint deze vaker mankementjes te krijgen? Zoals u misschien wel weet is het tegenwoordig erg lastig om een tweedehands schip te verkopen. Het aanbod is ontzettend groot en Marktplaats staat vol met oude bootjes. Als resultaat blijven de oude boten een lange tijd liggen aan de waterkant zonder gebruikt te worden. Dit is natuurlijk zonde, want de eigenaar blijft wel gewoon geld betalen aan de ligplaats en verzekering. Geef uw schip een nieuw leven door deze af te laten voeren. 

 • Snel op locatie
 • Overal in Limburg en omstreken
 • Kosteloos afvoeren is mogelijk
 • Ook inkoop mogelijk

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Hoe gaat Boot Sloperij Limburg te werk?

Heeft u een oude of gestrande boot liggen? Wij zijn gespecialiseerd in het afvoeren en slopen van oude vaartuigen. Ga vooral niet zelf aan de slag met het slopen van uw schip. Er kunnen namelijk gevaarlijke afvalstoffen vrijkomen.

1. Offerte aanvragen

Vraag allereerst een offerte aan of neem direct contact op via onze gratis telefoonlijn.

2. Afspraak maken

In overleg maken we een afspraak voor een datum en tijd. Wij komen in de meeste gevallen langs om de situatie te verkennen; dit kan ook gewoon `s avonds en in het weekend. Vervolgens maken we op locatie een afspraak voor het afvoeren van uw schip. Heeft u een spoedklus? Dan kunnen we het vaartuig binnen een dag opruimen.

3. Boot ophalen

Onze ophaaldienst komt op de afgesproken locatie en tijd om uw oude boot op te halen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport, dit regelen wij uiteraard.

4. Afvoeren

Vervolgens voeren we het schip af naar een slooplocatie. U ontvangt van ons een afstandsverklaring voor het opzeggen van de verzekering. Wij gaan aan de slag met het demonteren van onderdelen en het recyclen van grondstoffen. 

Welke boten halen we uit het water?

Of u nu een kleine sloep, grote zeilboot of ander vaartuig heeft liggen: geen schip is ons te groot of te klein. Wij hanteren namelijk geen maximale grootte en lengte. Boten met een lengte tot 20 meter vervoeren wij met ons eigen transport via de weg of het water. Is uw vaartuig langer dan 20 meter? Geen zorgen, deze vervoeren wij met een speciale vergunning.

Wij voeren de volgende schepen af:

 • Sloepen zonder kajuit
 • Motorboot Kruiser of kajuitbootjes
 • Zeilboot met of zonder kajuit
 • Jachten en Cruiseschepen
 • Beroepsvaartuigen
 • Console boot met of zonder kajuit
 • Speedboot of speedkruiser
 • Oude sleepboten of grote vaartuigen
 • Reddingsbootjes

Bovendien neemt Boot Sloperij Limburg ook hele oude boten in die niet meer bruikbaar zijn. Deze nemen wij in voor sloop en vernietiging. Tevens halen we oude vaartuigen met een kapotte inboord motor graag op. 

Spoedklus? Boot Sloperij Limburg is binnen 24 uur op locatie

Staat uw vaartuig voor een groot deel onder water? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een professioneel bedrijf in te schakelen. Onderdelen laten los en motorvloeistoffen lekken in het water. Dit is uiteraard ontzettend slecht voor het milieu en daarom moet uw oude schip zo snel mogelijk uit het water worden gehaald. Bovendien krijgt u hier een hoge boete voor. 

Boot Sloperij Limburg beschikt over speciaal gereedschap op uw schip snel en professioneel boven water te krijgen, zonder te veel schade te maken. Mis de boot niet en neem contact met ons op. Wij komen vervolgens binnen 24 uur op locatie voor het hozen, lichten en bergen van uw gezonken vaartuig.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.