Bootsloperij & Ophaaldienst Slopen van boten, zeilschepen en sloepjes. Bel:
085 – 30 35 871

Bootsloperij & Ophaaldienst Limburg

zeil-boot afvoeren limburg

Boot sloperij & Ophaaldienst Limburg voor het afvoeren van uw oude boot.

“Boot afvoeren Limburg” is een sloop bedrijf dat dagelijks boten uit elkaar haalt en demonteert. Heeft u een boot met veel onderhoud of is deze door ouderdom niet meer te repareren? Heeft u geen tijd meer om uw boot te onderhouden?

Bootsloperij & Ophaaldienst haalt uw boot binnen enkele dagen op en regelt op een milieuvriendelijke manier de afvoer van uw oude boot.

Hoe werkt onze sloperij in Limburg voor afvoeren van uw (zeil ) boot?

zeil-boot afvoeren limburg

zeil-boot afvoeren limburg

  1. Wij krijgen een aanvraag en geven hierop een prijsindicatie af via email of telefonisch.
  2. Indien akkoord kunnen wij de boot zeiljacht of sloep ophalen en afvoeren naar onze sloperij.
  3. Uw boot wordt professioneel gedemonteerd. Hier worden alle onderdelen van uw boot ontmanteld en nagekeken. Uw boot wordt geheel gestript. Polyester kan in veel gevallen worden vermalen tot mineralen wat uiteindelijk wordt verwerkt tot grondstof voor meubels of boten. IJzer of metaalrestanten worden opnieuw omgesmolten tot nieuwe metaalstof. Hout wordt milieuvriendelijk vernietigd.
  4. Uw boot onderdelen worden nagekeken en schoon gemaakt. Deze kunnen vaak nog opnieuw gebruikt worden door booteigenaren die opzoek zijn naar bruikbare onderdelen.

Neemt Bootsloperij & Ophaaldienst ook hele oude boten in?

Ja ook boten die al heel oud zijn en niet meer een bruikbare staat leveren nemen wij graag in. Deze boten nemen wij dan in voor sloop en vernietiging. Ook oude boten met een kapotte inboord motor halen wij graag op voor sloop. Uw oude sloopboot ligt onder water en u wilt er vanaf? Wij nemen deze ook graag van u over.

Bootsloperij en afvoeren van gezonken boten in Limburg:

Wij kunnen uw gezonken ( zeil ) boot boven water halen en deze verantwoord afvoeren.

Vaak hebben wij met onze speciale gereedschap uw boot snel en professioneel boven water zonder teveel schade te maken. Wij kunnen uw boot binnen 24 uur bergen. Uw sloopboot ligt nog aan een steiger met een slot? Wij kunnen hem door slijpen en boven water halen. Haast is vereist en geboden. Zeker als het gaat om een bezonken boot. Een kleine milieuramp met olie is beter voorkomen dan genezen…

Wij kunnen uw boot in heel Limburg binnen 24 uur bergen en afvoeren met onze spoed hulp dienst in geval van nood.

Wilt u meer weten bel of email ons. 085

× Stel een vraag via Whatsapp