Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Tarieven

Tarieven

Bootsloperij & Ophaaldienst is gespecialiseerd in het afvoeren, slopen en transporteren van verouderde boten. Binnen 24 uur zijn wij op locatie, waar uw schip ook ligt. Bovendien is geen enkel vaartuig ons te groot of te klein. Maar wat zijn de tarieven voor het opruimen van uw oude boot?

Lage prijzen en de beste service

Door onze efficiënte en snelle afvoering zorgen we ervoor dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Een schip slopen en afvoeren is een specialistische klus. Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring met het bergen en slopen van boten en weten dus precies waar zij op moeten letten. Wist u dat uw vaartuig vrijwel altijd nog bruikbare onderdelen bevat? We verrekenen de kosten van het afvoeren met deze onderdelen. Dit resulteert in veel gevallen tot gratis afvoeren

Benieuwd naar de kosten van het afvoeren? Bel nu on landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Duidelijke tarieven: krijg ik geld voor mijn oude boot?

Wilt u een verouderde, gestrande of gezonken boot laten afvoeren? Dan krijgt u hier geen geld voor. Wel zorgen wij ervoor dat we uw schip zo voordelig mogelijk afvoeren. Bevat uw boot nog bruikbare onderdelen, zoals een motor in goede staat? Dan proberen we deze door te verkopen aan een andere bootliefhebber. Dit verrekenen wij natuurlijk met de prijs voor het afvoeren, wat in sommige gevallen leidt tot kosteloos afvoeren. U betaalt dus helemaal niks én bent ook nog eens snel van uw schip af. Dus geen onderhoud- of ligkosten meer!

Bevat uw sloep geen bruikbare onderdelen? Dan geven wij u een duidelijke prijsindicatie. Onderstaande tabel geeft een indicatie van de afvoerkosten per meter. Let op: deze tarieven kunnen in werkelijkheid afwijken. Vraag daarom altijd een gratis offerte aan.

Soort boot Afvoerkosten per meter
Polyester boot € 100
Houten boot € 75
Stalen boot € 95
  • Kosten zijn inclusief milieutoeslagen
  • Tarieven zijn inclusief BTW
  • Prijzen zijn exclusief transportkosten
  • Tarieven zijn exclusief demontage kosten

Let op: u ontvangt een verkoopbewijs van uw schip. Deze gebruikt u als vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de verzekering. 

Onderdelen recyclen en hergebruiken: geef uw schip een tweede leven

Wij voeren uw boot op een milieuvriendelijke manier af. Veel onderdelen van uw verouderde of gestrande vaartuig gebruiken wij opnieuw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inboardmotor of de accu. Deze gaan na een goede onderhoudsbeurt vaak nog jaren mee. Maar ook de romp van het vaartuig geven wij een tweede leven. Op onze bootsloperij recyclen we onder andere metaal, hout, polyester en andere materialen. Schakel ons in en draag ook een steentje bij aan het milieu!

We hergebruiken ongeveer 85% van de onderdelen van uw oude schip!

Een gezonken boot afvoeren: de tarieven

Help! Mijn boot is gezonken! Geen zorgen, wij komen binnen 24 uur op locatie om uw vaartuig te hozen, lichten en bergen. Maar wat kost dit klusje? De tarieven bepalen we aan de hand van een aantal factoren.

De tarieven zijn afhankelijk van:

  • Locatie
  • Ligging
  • Ligt de boot volledig of half onder water?
  • Materiaal van het schip
  • Lengte van het vaartuig

Het is belangrijk dat u ons zo snel mogelijk inschakelt. Zo voorkomt u een fikse boete. Vul het offerteformulier in en stuur zoveel mogelijk informatie of foto’s mee.  

Een gezonken boot afvoeren? Bel snel ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie over de tarieven.