Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Spoed

Spoed

Is uw boot gezonken of staat deze voor een groot deel onder water? Het is heel belangrijk om het vaartuig met spoed uit het water te halen. Onderdelen laten los, het materiaal van het schip wordt aangetast en er kan zelfs olie gaan lekken in het water. 

Wanneer uw boot is gezonken veroorzaakt u een mini-milieuramp. Alle motorvloeistoffen en chemicaliën uit de accu komen namelijk in het water terecht. Hier staan fikse boetes op! 

Dus wacht niet te lang en schakel ons met spoed in. In deze situaties zijn wij binnen enkele uren op locatie om uw schip uit het water te takelen. Met onze snelle ophaaldienst bent u binnen no-time van uw sloep, jacht, ark of zeilboot af. Daarnaast zal uw bankrekening u dankbaar zijn. De kosten van het inschakelen van een bergingsbedrijf zijn namelijk een stuk lager dan de rekening van de milieupolitie.

Bel met spoed ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Hier kunt u een milieuboete voor krijgen!

Gezonken boot met spoed laten ophalen

Natuurlijk wil geen enkele booteigenaar dat zijn of haar boot onder water komt te staan. Het kan echter voorkomen dat de regenhoes of het afdekzeil scheurt door ouderdom of wegwaait door de wind. Op deze manier kan het schip eenvoudig vollopen met regenwater. Een gezonken boot wordt naar beneden gedrukt door het gewicht van water en komt niet zo makkelijk meer naar boven. Het vaartuig uit het water halen, is dan ook een hele klus. Probeer dit zeker niet zelf, maar schakel met spoed Bootsloperij & Ophaaldienst in. Wij zijn gespecialiseerd in het hozen, lichten en bergen van gezonken boten. Met spoed zijn wij binnen 24 uur op locatie: in heel Nederland en een groot deel van België.

Onze bergingsservice laat uw boot weer drijven

Wij zijn al sinds de jaren 90 gespecialiseerd in het hozen, lichten en bergen van vaartuigen. Of u nu een kleine motorboot of een grote sloep heeft die op punt van zinken staat: wij laten uw schip weer drijven. Ook op moeilijk bereikbare plekken halen we uw vaartuig weer naar boven. 

Aangezien gezonken schepen vaak veel schade hebben, nemen/kopen wij uw boot graag van u over. Op deze manier hoeft u niet honderden euro’s te spenderen aan het repareren van uw schip. We komen met onze kraan op locatie en vervoeren deze vervolgens met onze trailer naar de slooplocatie. Hier recyclen en hergebruiken wij zo’n 85% van de onderdelen. Uw schip krijgt dus een nieuw leven. 

Wat kost het spoedklusje?

De kosten van het hozen, lichten en bergen van uw vaartuig zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren:

  • Het materiaal van het vaartuig
  • Het soort boot
  • De lengte van het vaartuig
  • De locatie (moeilijk bereikbaar of niet)
  • Of de boot volledig of half onder water ligt

Om een indicatie van onze tarieven te krijgen, adviseren we om een offerteformulier in te vullen. Bovendien is het ook mogelijk om contact op te nemen via de telefoon. Wist u dat het mogelijk is om uw schip kosteloos te laten afvoeren? Als u het vaartuig door Bootsloperij & Ophaaldienst laat slopen, verrekenen wij de kosten van de herbruikbare onderdelen met de kosten van de afvoering. Dit maakt de afvoering met spoed erg voordelig!

Laat met spoed uw gezonken boot afvoeren. Bel: 085 - 30 35 871.