Bootsloperij & Ophaaldienst Slopen van boten, zeilschepen en sloepjes. Bel:
085 – 30 35 871

Boot Sloperij Utrecht

Bootsloperij Den Haag

Boot Sloperij Utrecht zorgt voor het ophalen en bootslopen.

Boot Sloperij Utrecht regelt het afvoeren van uw oude boot, sloep, jacht of kotter met onze eigen ophaaldienst. Wij voeren uw boot af naar de slooplocatie waar een groot gedeelte van uw boot gerecycled zal worden.

Niets is zo zonde dan wanneer er een bootje of schip aan de waterkant ligt te verrotten of verroesten. Vroeger hadden veel mensen een bootje als hobby, maar deze mensen zijn ouder geworden en de onderhoud is vaak verslechterd of het bootje is zelfs vergeten.

De cijfers van deze bootjes liegen er niet om. Naar schatting liggen er zo’n 25.000 bootjes weg te rotten aan de waterkant. Deze zouden door heel Nederland liggen te verkommeren.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Slecht voor het milieu:

Vaak wanneer er een boot of schip al een tijdje in het water ligt, verroest de boot en komen er verschillende stoffen en stukken van de boot los. Soms wanneer de boot dieper in het water ligt kan het ook zo zijn dat de motor aan het lekken is in het water. Dit is milieudelict!
Al deze dingen zijn slecht voor het milieu. Denk hier bij aan al de planten en dieren in het water die hierdoor jaarlijks in grote getallen omkomen.

Boot Sloperij Utrecht

Hier kunt u een fikse boete voor krijgen! Boot Sloperij Utrecht haalt uw oude boot uit water en kn hem afvoeren. Bel voor prijs indicatie 06 – 38 31 80 14.

Iedereen weet dat de eigenaar vast de moeite wel heeft genomen om de boot te onderhouden of deze op het internet te koop te zetten. Wanneer dit niet lukt en de eigenaar en boot ouder worden verslijt de boot met de jaren en blijven de kosten van de staan- of lig plaats en de verzekering wel doorlopen. Na een tijdje slaat heel langzaam en voorzichtig de verloedering toe.

De eerste groene en zwarte strepen worden zichtbaar en vieze gekleurde stukken en vallen komen los.
Het ooit zo mooie bootje verloederd en valt uit elkaar.De invloed van het water, wind en de zon zorgen ervoor dat er scheuren in de boot komen. De boot begeeft het.

Recycling van boten en de duurzaamheid hiervan:

Bootsloperij Utrecht voert boten af en sloopt ze op een duurzame en milieuvriendelijk manier. Het grootste deel van de boot wordt hergebruikt!

Hout
Houten bootjes die lang in het water liggen verrotten meestal en na jaren blijft en niks over dan wat spanten en verroeste vijzen. Wij halen deze op locatie op en vervoeren deze, daarna verzagen wij de boot en voeren we resten af. Met ons speciaal verwerkingsproces zorgen we ervoor dat uw oude boot weer nieuw leven krijgt. Zo wordt er van hout bijvoorbeeld houtsnippers gemaakt.

Metaal
Metalen boten en schepen worden meestal omgesmolten zodat er nieuwe dingen van worden gemaakt. De andere onderdelen zullen wij proberen zoveel mogelijk te herbruiken.
Dan kunt u denken aan, de startmotor, accu, stuurwiel, stoelen en banken of motor. Deze onderdelen proberen wij zoveel mogelijk gangbaar te maken en een nieuw leven te geven voor een eventuele bootliefhebber.

Polyester
Plastic of polyester boten worden ook gestript.Wij halen de boot uit elkaar en scheiden de onderdelen die nog hergwbruikt kunnen worden. Wanneer polyester wordt verwerkt worden hier bijvoorbeeld nieuwe design meubels van gemaakt.

Tot slot

  • De klant is bij ons koning.
  • Wij hebben verschillende diensten waar uw gebruik van kunt maken zo maken wij het gemakkelijker om de boot af te voeren en verwerken.
  • Eerlijk bedrag voor het verwijderen van uw boot.
  • Dezelfde dag een afspraak en bezichtiging.
  • Wij proberen zoveel mogelijk te hergebruiken.
  • U maakt standaard gebruik van onze speciale vrachtwagens en containers.
  • Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur.
  • Wij doen ook spoedklussen.
  • Direct op locatie een verkoop bewijs wat dient gebruik te worden als bewijs bij het opzeggen van de verzekering.
  • Gebruikte boot inkoop tegen marktconforme handelsprijs.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

× Stel een vraag via Whatsapp