Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Regio’s

Regio’s

Is uw boot gezonken, versleten of oud? Steeds meer boten worden aan de steiger of kade achtergelaten en niet meer gebruikt. Bovendien wordt het verkopen van een oud schip steeds lastiger. Laat uw oude vaartuig eenvoudig en snel ophalen door Bootsloperij & Ophaaldienst Nederland. Wij zijn werkzaam in diverse regio’s van Nederland en België en komen binnen enkele dagen uw vaartuig ophalen. Over het transport hoeft u zich geen zorgen te maken, dat regelen wij! 

Bootsloperij & Ophaaldienst in Nederland en België

Al sinds de jaren 90 zijn wij gespecialiseerd in het afvoeren en slopen van schepen. In de afgelopen 30 jaar hebben wij dan ook een groot team en diverse belangrijke connecties opgebouwd. Door een samenwerking met een aantal transportbedrijven kunnen wij uw oude boot ophalen in heel Nederland en een groot deel van België. Dus of u nu in Vlaams Brabant, Friesland of een hele andere regio woont, wij komen met veel plezier uw vaartuig afvoeren én slopen. 

Wij zijn onder andere werkzaam in de volgende regio’s: 

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Wij vervoeren grote én kleine schepen

Als uw oude boot onder water ligt, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk op te ruimen. Het schip kan namelijk vloeistoffen gaan lekken en dit is ontzettend slecht voor het milieu. Bovendien kunt u zelfs fikse milieu-boetes krijgen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om zo snel mogelijk een professioneel bedrijf in te schakelen voor het afvoeren van het vaartuig. Voor zowel kleine als grote boten belt u onze ophaaldienst. U kunt bij ons terecht met alle soorten boten: zeilboten, sloepen, jachten, motorboten en beroepsvaartuigen. 

Daarnaast kijken wij niet naar de lengte van het schip. Wij beschikken over onze eigen ophaaldienst en kunnen boten tot 10 meter eenvoudig over de weg vervoeren. Is uw boot langer dan 10 meter? Geen zorgen, deze voeren wij ook gewoon af.

Kosteloos uw boot afvoeren in diverse regio’s

Hoe oud uw schip ook is, deze bevat waarschijnlijk nog een aantal bruikbare onderdelen die wij graag van u willen kopen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onderdelen en motoren een tweede leven krijgen. 

Wij hergebruiken ongeveer 85% van de onderdelen van een boot.

Het recyclen van een oude boot is uiteraard goed voor het milieu, maar het biedt ook een groot voordeel voor u als eigenaar. De waarde van de herbruikbare onderdelen en grondstoffen dekken namelijk in veel gevallen de kosten van de afvoering. Wij zullen dan kosteloos uw vaartuig afvoeren

Ophaaldienst in verschillende regio’s: maak vandaag nog een afspraak

Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze ophaaldienst. We bespreken de mogelijkheden en komen zo snel mogelijk op locatie langs om de boot te bekijken. Dit doen wij omdat iedere situatie anders is en op deze manier garanderen wij 100% maatwerk. Vervolgens voeren we uw oude schip zo snel mogelijk af.

Heeft u met spoed hulp nodig in Rotterdam, Utrecht of een van de andere regio’s? In dat geval komen wij binnen 2 dagen uw boot hozen, lichten en afvoeren. 

Benieuwd naar de kosten? Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 - 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.