Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Stalen vlet opruimen en afvoeren. ( bijna gezonken )

Stalen vlet opruimen en afvoeren. ( bijna gezonken )

Stalen vlet 8 meter lengte bijna gezonken in een jachthaven.

Bijna gezonken stalen vlet 8 meter kajuit platbodem afgelopen week opgeruimd. Vlakbij Amsterdam in een jachthaven is door ons een stalen kajuit boot opgeruimd. Vanwege het ontbreken van de afdekkap over de kuip kon de boot in enkele weken bijna vol regenen. Het geluk was dat wij er net op tijd bij waren. Na jaren verwaarslozing en amper naar omkijken door oude eigenaar bleek opknappen geen haalbare kaart meer.

Motorpech en accu´s onder water gestaan.

Binnen in de kajuit bleek er een 40 cm water in te staan. Na het hozen van de boot bleek de acco´s het te hebben begeven. Na wat speurwerk en nieuwe accu´s plaatsen geprobeert de boot weer te starten. Uiteindelijk de motor aan de praat gekregen met schone diesel en alles eerst grondig te hebben gereinigd. Na het aan de praat krijgen van de motor bleek de waterkoeling niet te werken. De meeste motoren hebben een impeller. Deze impeller wordt aangedreven door de inboardmotor. Echter bij deze motor is er later ) waarschijnlijk enkele jaren geleden een aparte water (gesloten systeem) erop gemonteerd. De koeling gaat via buitenwater door een zelf aangebrachte electromotor aangedreven op een impeller om het water door het blok te stromen. Echter na het hozen is gebleken dat de electromotor defect bleek te zijn. Deze is door het regenwater ook bezweken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de boot daar weg te slepen zodat het geen milieudrama kan worden voor de jachthaven.

Slepen Stalen vlet met onze kleine ribboot.

Foto's

Stalen vlet motorboot afvoeren Amsterdam
Bijna gezonken stalen vlet amsterdam afgevoerd
Accu`s onder water door deels gezonken boot Amsterdam. Daarom was afvoeren van deze boot noodzakelijk om nog erger te voorkomen.


Terug