Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Houten epoxy sloopboot Waalwijk afgevoerd

Houten epoxy sloopboot Waalwijk afgevoerd

Sloopboot uit Waalwijk.

Onlangs een houten epoxy bekleed motorboot 8,5 meter lengte sloopboot uit Waalwijk opgehaald voor sloop en afvoer.

Vanwege een aangekocht project met de bedoeling dit 10 jaar geleden helemaal op te knappen is het compleet mislukt. Deze motorboot ( kruiser ) stond inmiddels al ruim 10 jaar op een bootstallingsterrein voor boten in Waalwijk. Na diverse oproepen aan de oude eigenaar dit schip op te ruimen om milieuproblemen te voorkomen is dit schip dan eindelijk afgevoerd.

Sloopboot slopen door eerst motor eruit te halen inclusief vloeistoffen.

Het betrof een houten schip met stalen opbouw. Het houten interieur was er al compleet uit gesloopt. Een inboardmotor zat er nog wel in. Uiteraard sterk verouderd en defect. Toch hebben wij deze eruit gehaald voor onderdelen. Door onze eigen monteurs is deze motor nagekeken en weer aan de praat gemaakt. Later kan deze weer van pas komen voor een ander schip. Zelf kopen wij vaak defecte boten aan met een motor defect. Zodat wij onze eigen verkregen motor aan de hand van sloop boten hier weer nieuw leven mee kunnen inblazen.

Sloop boot eerst kaal strippen.

Om een schip af te voeren moet een boot zoveel mogelijk gestript worden. Met strippen van een boot bedoelen wij niet alleen accu, motor, bandstoftank, watertank, enzo. Met het strippen bedoelen wij echt alle materialen zoals hout van staal of polyester van elkaar scheiden. Alleen dan kun je een schip natuurvriendelijk slopen en recyclen. Wanneer je dit niet doet en alles bij elkaar vermengt als schoot dan wordt het materiaal vervuilt. Wanneer een herbruikbaar materiaal te vervuild wordt na recyclen dan is het niet meer bruikbaar. Daarom moet een schip kaal worden aangebracht alvorens het wordt gerecycled. Dit kaal maken doen wij of op locatie of op ons afgesloten afvalverwerkingsterrein.

Sloopboot ophalen met onze eigen transportdienst.

Heeft u een motorboot, zeilboot, schip of wilt u een sloep laten afvoeren? Wij komen hem graag ophalen. Soms gratis! Wanneer er voldoende restwaarde aan zit. Zelf spoed binnen 24 uur kunnen wij een boot ophalen als dit nodig is.

Foto'sTerug