Bootsloperij & Ophaaldienst Slopen van boten, zeilschepen en sloepjes. Bel:
085 – 30 35 871

Oude motorboot uit de gracht van Amsterdam gehaald

Sloopboot half onderwater in de gracht van Amsterdam afgevoerd door Bootsloperij.net.

Gisteren hebben wij de opdracht gekregen om een boot op leeftijd half gezonken uit de gracht van Amsterdam te halen en deze af te voeren.

Eenmaal op locatie bleek deze plezier motorboot al half gezonken vanwege kapot afdekzeil. Hierdoor heeft al het regenwater ervoor gezorgd dat door de zwartekracht van regenwater de boot onderwater is komen te staan. Ook door een te strakke aanlegketting is de boot gaan kantelen. Dit zorgde ervoor dat zelfs de aanwezige buitenboord motor bijna onderwater kwam te liggen.

Wij hebben alle touwen los gemaakt van de wal en de boot recht getrokken. Alle water leeg gepompt met onze dompelpomp met onze mobiele stroomvoorziening op locatie. Hierdoor kwam de boot weer boven water drijven. Ook de buitenboordmotor hebben wij gedemonteerd en verwijderd. Uiteraard voorzichtig om lekkage te beperken. Dit was overigens goed gelukt zonder vloeistof te lekken. Brandstof lang hebben we afgekoppeld.

Na het plaatsen van onze eigen buitenboordmotor hebben wij de boot naar een hellingbaan gevaren en deze met onze trailer eruit gehaald….

Kortom het was een hele middag druk tobben en hard zwoegen met als resultaat een boot op de trailer voor demontage sloop. En een zeer tevreden klant!

Sloopboot onderwater en toch afgevoerd Amsterdam

Sloopboot onderwater en toch afgevoerd Amsterdam

Sloopboot op trailer Amsterdam

Sloopboot op trailer Amsterdam

Sloopboot uit gracht Amsterdam afgevoerd

Sloopboot uit gracht Amsterdam afgevoerd

Sloopboot half onderwater gracht

Sloopboot half onderwater gracht

 

 « Terug
× Stel een vraag via Whatsapp