Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Houten epoxy motorboot gesloopt Uithoorn

Houten epoxy motorboot gesloopt Uithoorn

Houten motorkruiser in Uithoorn gesloopt en afgevoerd.

Gesloopt en afgevoerd in Uithoorn: ” motorkruiser gemaakt van hout met epoxy met een lengte van 9 meter “. In 2 dagen een compleet schip gemaakt van hout epoxy met een inboard Volvo Penta benzine geheel gesloopt op locatie en afgevoerd. Klant gaf aan dat het mogelijk een drugsboot betrof. Hierdoor is er uiterst voorzichtig te werk gegaan. Vanwege naalden is gekozen voor goede veiligheid en bescherming van personeel. Tevens is er voor aanvang werkzaamheden eerst alle vloeistoffen afgetapt.

Slopen en afvoeren van een boot op locatie in Uithoorn.

Na het inspecteren van de boot is gebleken dat het verband er uit was. Door ouderdom en zeer slecht onderhouden.  De boot in een zodanige slechte staat kon niet worden opgetild. Dit zou niet lukken. Tijdens het hijsen had deze motorkruiser van 40 a 50 jaar oud in 3 stukken gebarsten. Daarom is besloten in overleg met klant om de boot op locatie te slopen en netjes met eigen transport af te voeren. Tijdens het slopen hebben wij alle RVS, Koperen doorvoeren en kranen, motor met staartstuk, ankerlier elektrisch vooraf gedemonteerd. Tijdens het slopen wordt dus direct gesorteerd op afvalstroom. Dit om milieuvriendelijk tewerk te gaan. Het slopen van deze motorkruiser in Uithoorn is een tijdrovende klus.

Vloeistoffen eerst scheiden en apart opvangen alvorens sloopwerkzaamheden uitvoeren.

Voordat wij zijn begonnen met de sloopwerkzaamheden hebben wij eerst alle vloeistoffen eruit gehaald. Ook accu`s, bilgewater, motorolie, brandstoftank en dergelijken eerst veilig gesteld alvorens sloopwerkzaamheden uitvoeren. De motor hebben wij in takt gelaten om vloeistoflekkages te voorkomen. Er zit altijd wel ergens nog olie of brandstof in het blok wat er nooit helemaal uitkomt. Daarom is besloten het blok dicht en zo heel mogelijk te houden om lekkages te voorkomen. Tijdens het slopen hebben wij bouwzeilen gebruikt als veiligheid mocht er onverhoopt toch iets lekken zouden wij dit kunnen opvangen.

Foto's

restant motorkruiser hout epoxy slopen opruimen en bergen
Opgeruimde houten motorboot Uithoorn slopen afvoeren
motorkruiser Uithoorn slopen afvoeren
motorkruiser Uithoorn slopen afvoeren


Terug