Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Oude stalen boot slopen en afvoeren

Oude stalen boot slopen en afvoeren

Oude stalen boot slopen en afvoeren in heel Nederland. Bel 06 – 38 31 80 14.

Bootsloperij & Ophaaldienst kan uw oude stalen boot slopen en afvoeren. Oude stalen kruiser of motorboot weg doen? Uw oude stalen motorboot slopen en afvoeren omdat er teveel onderhoud aan zit? Bent u op een leeftijd gekomen dat varen bijna niet meer lukt vanwege lichamelijke klachten?

Dan bieden wij de OPLOSSING: Oude stalen boot slopen en afvoeren door heel  Nederland!

Dagelijks halen wij oude stalen beroepsschepen en pleziervaartbootjes op voor sloop en milieuvriendelijke afvoer hiervan. Wij hebben samenwerkingen door het gehele land voor een landelijke dekking. Het slopen van schepen en hergebruiken van onderdelen is onze dagelijkse bezigheid. Wij proberen zoveel mogelijk onderdelen te hergebruiken. Naast het hergebruiken van onderdelen zoeken wij ook naar juiste oplossingen voor het hergebruiken van gebruikte schepen. Vaak kunnen bruikbare schepen in slechte staat na reparatie door ons ook weer worden hergebruikt.

Oude stalen boot slopen met transport en sleepdienst bel: 06 – 38 31 80 14.

Wanneer uw oude stalen motorboot pech heeft en uw motor wilt niet meer starten dan is onze sleepdienst voor afvoeren u graag van dienst. Wij komen uw boot op locatie door heel Nederland ophalen. Zo heeft u dus geen stress, geen gedoe, geen problemen omtrent het transporten of weg brengen van uw oude boot uit de jachthaven of elders. Wij slepen alle soorten stalen motorboten weg. Van kleine tuindervletjes tot kruisers tot grote beroepsscheepsvaartuigen. Wanneer u een oude stalen boot in bezit heeft en er geen raad mee weet laat het ons weten.

Wij nemen alle lengte aan van uw oude stalen boot slopen en afvoeren.

Voor het slopen en afvoeren van uw oude stalen motorboot kruiser, zeiljacht of sloep maakt het niet uit hoe groot de lengte

is. Wij nemen elke lengte aan. Prijs hangt wel af van de lengte. Deze kosten wordt berekend met de volgende factoren:

Lengte schip voor transport is van belang.

Casco leeg en kaal maken van uw schip is lengte van belang.

Welke lengte heeft uw boot voor de ijzer opbrengst.

Welke lengte heeft uw gezonken stalen boot voor het bergen en hozen.

Voor bijna elke type stalen boot of jacht hebben wij een passende oplossing. Bel daarom direct voor een prijs indicatie en of een bezichtiging voor een offerte op maat.

 

Foto'sTerug