Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Aluminium zeilsloep Reddingsboot

Aluminium zeilsloep Reddingsboot

Maand geleden een mooie Aluminium reddingsboot 7 meter lengte opgehaald.

Na vele jaren vaar plezier en een hele wereld continent te hebben gezien tijdens varen was het tijd om dit schip na jaren dienst te hebben gedaan uiteindelijk van de hand te doen.  Soms kun je beter een schip weg doen voor het ellende begint. Meeste mensen wachten tot het onderhoud inmiddels na jaren al zover is uitgesteld dat het een onbegonnen zaak wordt. Daarom is op tijd stoppen en en een boot weg doen op met de juiste timing het beste.

De boot heeft door te weinig gebruik en laatste jaren zeer slechte diesel brandstof een verstopte vuile dieseltank. Door een bacterie in de dieseltank heeft de motor niet meer kunnen starten en functioneren. Ook was de jachthaven toe aan vervanging en moest het zeilschip worden verplaatst. Wat door een kapotte motor niet lukte en dus een kleine probleem opleverde voor de eigenaar. Dit was dan ook de reden om het schip weg te doen.

Wij hebben deze zeilboot weg gesleept naar een haven met kraanbaan voor transport naar onze zaak. Deze zeilboot is inmiddels bijna nagekeken en dieselmotor loopt al weer.

Wilt u deze zeilboot aluminium kopen neem dan contact met ons op.

 

Foto'sTerug