Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Afgebrande boot rijp voor de sloop

Afgebrande boot rijp voor de sloop

Een afgebrande stalen motorboot in Amsterdam centrum rijp voor de sloop. Onlangs voor een klant een compleet afgebrande motorboot moeten afvoeren. Deze boot heeft helaas geen bestaansrecht meer. Nog langer en het kon een milieuprobleem veroorzaken. Op last van de gemeente, oude eigenaar en waternet hebben wij snel deze boot afgevoerd.

Een uitgebrande stalen motorkruiser naar sloop afvoeren in Amsterdam.

Een boot zal niet zomaar uitbranden. Vaak ligt hier een oorzaak aan ten grondslag. zoals:

  1. Een zwerver die de boot gebruikt als slaapplaats. En vaak met verslaafden die een boot onteigenen kan het zomaar misgaan. Dit vanwege het gebruik van kaarsjes in de boot bijv.
  2. Koolmonoxide vergiftiging en hierdoor in coma kunnen raken waardoor er van alles aan blijft staan van Electra in de boot met alle gevolgen van dien.
  3. Electrische kortsluiting van zonnepanelen of stroomkabels en omvormers van accu`s.
  4. Gas lekkage vanwege een slechte leiding of ouderdom.

Dit zijn een tal van redenen waardoor er brand kan ontstaan in uw boot. Er zijn ook een aantal oplossingen om dit te proberen te voorkomen:

  1. In plaats van een openbare aanleg steiger of plek aan een makkelijk toegankelijke ruimte is het verstandiger uw boot in een jachthaven aan te meren. Dit is veiliger voor zwervers omdat deze jachthavens veel beter beveiligd zijn met camera`s en sociale controle. Plus er is altijd een havenmeester  die een oogje in het zeil houdt.
  2. Schaf een koolmonoxide melder aan en voorkom een lekkage bij een geiser..
  3. Zorg voor goede ( juiste dikte formaat ) kabels en vervang deze op tijd om doorbranden te voorkomen. Laat uw elektronica op tijd controleren door een erkend bedrijf..
  4. Schaf een elektrische gasmelder op batterij zodat deze altijd aan staat. En u beschermt tegen gas verstikking.

Boot in de brand en u wilt er direct vanaf?

Heeft u een boot dat toch is afgebrand? Wij kunnen deze ophalen en afvoeren. Hier zitten wel kosten aan verbonden. Afhankelijk van transport, afvoerkosten, milieukosten, sleep en inkoop van onderdelen die nog bruikbaar zijn kunnen wij een prijs op maat voor u maken. Hiervoor komen wij graag bij uw boot kijken.

Foto's

brand sloop boot amsterdam
brand sloop boot amsterdam
sloop boot afgebrand centrum amsterdam
sloop boot afgebrand centrum amsterdam
afgebrande stalen boot amsterdam
afgebrande stalen boot amsterdam
afgebrande stalen boot amsterdam
afgebrande stalen boot amsterdam


Terug