Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Afvoeren motorboot of sloep Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Zeeland of Utrecht

Afvoeren motorboot of sloep Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Zeeland of Utrecht

Afvoeren motorboot en inkopen van stalen kruiser boten in Den Haag, Rotterdam,Amsterdam, Zeeland of Utrecht?

Afvoeren motorboot of sloep is voor ons dagelijkse werk. Wij komen uw motorboot of sloep graag ophalen in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Zeeland of Utrecht.

Het ophalen doen wij binnen enkele dagen met onze eigen transport. Wij rijden door heel Nederland om uw motorboot op sloep op te halen. Een boot afvoeren kan geld kosten met strek en de meter. Soms kan het ook voorkomen dat uw boot nog een restwaarde vertegenwoordigd. Dan krijgt u van ons geld toe. Wij kopen uw motorboot of sloep dan in.

Heeft u een stalen sloep of houten sloep? Ligt deze onderwater? Is de motor kapot? Groot onderhoud nodig aan uw sloep?
Geen probleem wij nemen uw sloep zo over zonder gezeur of gedoe. Tevens ontvangt u een vrijwaringsbewijs voor uw administratie.

Heeft u een motorboot? Een polyester of stalen motorboot met groot onderhoud? Is uw boot van een erfenis en niemand wil uw boot overnemen? Wij nemen uw motorboot of kruiser graag van u over. Wij kopen ze ook graag in mits deze nog een restwaarde vertegenwoordigd.

Wij zoeken ook kapotte motorkruisers met een defect aan de motor. Omdat wij ervaren monteurs in het bedrijf hebben rondlopen kunnen wij uw boot met kapotte motor waarschijnlijk nog repareren. Ook onderdelen hebben wij vaak op voorraad.Terug