Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Doerak 950,Stalen kruiser met Peugot motor

Doerak 950,Stalen kruiser met Peugot motor

Het is eind april 2021. Om bij deze boot te komen moesten wij met een roeiboot door een stuk natuur naar een eiland varen om er te komen.

Veel boten zijn een familie aangelegenheid. Alle vrije tijd is opgegaan in het samen spanderen van de vakantie met familie . Samen met deze boot op het water. Vele vakanties. De boot was altijd eigendom van de ouders. Na overlijden van hen valt de basis van het samenzijn van de familie. Deze familie gingen met 9 man aanboord. Deden hier vaak 4 weken tot soms wel 5 weken over. Met allemaal mooie avonturen. Ook het huis wordt dan weg gedaan en alles gaat dan ket emoties en herinneringen. Alles aan de boot doet men aan vroeger denken en het is erg lastig om afscheid van te nemen. Echter was de startsleutel kwijt en motor 8 jaar stil gestaan. Inpeller was uitgedroogd en kapot… Eigenlijk te verpauperd om er nog mee te varen. Daarom bespreken wij de wensen. Deze klant wilde de boot liefst weg doen voor hergebruik.

Wij hebben de motor gerepareerd. Motor loopt en we gaar de boot weg varen.

Klant had een offerte aangevraagd voor slopen en wij waren het 2de bedrijf die snel wilde langskomen. Tijdens de 1ste inspectie bleek de buitenkant behoorlijk slecht te zijn. Echter het binneninterieur was verrassend gaaf. Het leek wel of er geen dag mee was gevaren. Dat hebben wij toch maar even gedaan….Terug