Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Oude zeilbootje opruimen, afvoeren en slopen in Zoetermeer

Oude zeilbootje opruimen, afvoeren en slopen in Zoetermeer

Onlangs een oude open zeilbootje opgehaald in Zoetermeer. Een houten zeilboot dat bijna was ver gaan. Het hout was verpulverd en water stond aan de lippen. Om zinken te voorkomen moest het direct worden opgeruimd. Het bleef nog een tijdje drijven vanwege een luchtzak voorin de punt van de boot.

Onderhouden om sloop en afvoeren te voorkomen met bootjes in Zoetermeer.

Veel houten boten hebben continu onderhoud nodig. Onderhoud en reparaties vanwege aanslag door natuur en weersinvloeden. Ook kleine zeilbootjes moeten regelmatig geschilderd worden en onderhouden. Veel mensen hebben geen idee hoeveel tijd hierin gaat zitten en dan ook nog de nodige extra kosten met zich mee brengt.

 Lastig bereikbaar via tuin.

Zoetermeer heeft kleine vaarwateren die niet zijn aangesloten op regulieren binnenwateren zoals kanalen of rivieren enz. Zoetermeer is een enorme groene gemeente en kent daarom vele waterputten en visvijvers. Ook zijn er sloten en meren aangelegd in Zoetermeer. Deze klant woonde aan een sloot via tuin te bereiken. Onze kraan kon er daarom niet bijkomen. Wij hebben het bootje naar een plek gesleept om hem er vervolgens uit te halen met onze kraan meet trailer. Het is een locatie achter een tuin in een moeilijk bevaarbaar gebied. Vanwege lage takken, ondiep water, smalle slootje hebben wij onze kleinste bijbootje gebruikt om het voorzichtig weg te slepen.

Sloop en afvoeren zeilbootje.

Ook deze zeilboot hebben wij milieuvriendelijk afgevoerd. Er zat nog een ijzeren kiel aan voor metaal. En een luchtzak wat altijd handig kan zijn. Restant is vernietigd.

Foto's

boot ophalen afvoeren slopen zoetermeer
boot ophalen afvoeren slopen zoetermeer


Terug