Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Stalen zeil of motorboot heeft veel onderhoud nodig

Stalen zeil of motorboot heeft veel onderhoud nodig

Uw Stalen schip heeft veel onderhoud nodig?

Wij kunnen hem ophalen,overnemen en demoneren voor sloop. Bel 06 – 38 31 80 14. Vaak binnen 1 a 2 dagen komen wij uw schip ophalen en ontvangt u een vrijwaringsbewijs. Wilt u het schip niet meer opknappen? Heeft u lange tijd niet naar uw schip gekeken? Bent u op leeftijd? Onderhouden van uw schip lukt gewoon niet meer? Wij bieden de oplossing. Afvoeren en zonder zorgen uw boot opruimen. Bruikbare onderdelen worden opnieuw nagekeken en hergebruikt.

Het onderhouden van een schip is een hele klus.

Heeft u een stalen zeilboot of motorboot ( stalen kruiser ) op leeftijd dan weet u dat een boot veel onderhoud nodig heeft. Stalen schepen hebben een onderwaterschip dat veel onderhoud vergt. Het onderhouden van een onderwaterschip is van cruciaal belang voor het schip. Een onderwaterschip ook wel romp genoemd is het hart van uw boot. Mocht het staal slecht zijn of hevig achterstallig onderhoud behoeven dan kan dit funnest zijn voor uw schip.

Wat betekent Roest voor een stalen schip?

Roest of Corrosie is wat iedereen kent. Veel mensen herkennen corossie slijtage aan een schip en noemen dit roest. Maar wat is roest? Wanneer staal roest vertoond betekent dit dat staal een reactie met zuurstof aan gaat. Dit zorgt voor aantasting van het staal. Het ziet eruit alsof er een laagje op zit. Deze aantasting – corrosie zal continu de oppervlakte aantasten. Hierdoor zal de krachten uit het staal verdwijnen en op punten kwetsbaar worden. Ook kunnen er na verloop van tijd gaten ontstaan waar het oppervlakte is weg “gevreten” door aantasting.

Slijtage aan het staal kan u op hoge kosten jagen!

Heeft u schip een slechte onderhoud? Wij kunnen u schip ophalen en afvoeren. Bel 06 – 38 31 80 14 of 085 – 30 30.

Uw schip behandelen en onderhouden:

  • Verstandig is elk jaar uw schip in een hijskraan af te spuiten in een jachthaven.
  • Inspecteren van de romp op onevenheden en roest of corrosie. Dit direct behandelen op de kleine plekken die net zijn ontstaan.
  • Gaat het om meerdere roestplekken en heeft uw onderwaterschip langer dan 3 a 4 jaar geen antifouling gehad is het verstandig dit direct aan te pakken.
  • Boven waterschip controleren elke jaar op roestvorming en vooral bij raamrubbers, onder teak houten dek voor eventuele lekkages.
  • Motor controleren op vloeistoffen.


Terug