Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Gratis boot slopen en afvoeren

Gratis boot slopen en afvoeren

Wilt u gratis uw boot laten slopen en afvoeren?

In veel gevallen is het mogelijk een boot gratis te slopen en afvoeren. Graag geven wij u een in onderstaand tekst en uitleg hoe wij uw boot gratis kunnen slopen en afvoeren.

Stel: u heeft een oude boot met veel achterstallig onderhoud, of u heeft een leeftijd waarbij het niet meer verantwoord is om te varen. Dan komt er een moment dat uw boot weg moet. De kosten worden dan in verhouding tot vaaruren te hoog. Dat is meestal het moment om afstand te doen van een boot.

Wanneer u ons benaderd voor het gratis overnemen en afvoeren van uw boot zullen wij de boot beoordelen op de volgende punten om in aanmerking te komen voor het kosteloos ophalen en afvoeren:

  • Hoe is de staat van uw (motor-zeil) boot?
  • Wat voor motor (inboord of buitenboord) zit er bij?
  • Is de boot drijvend?
  • Hoe is de interieur?
  • Zeilboot: set zeilen zijn compleet en in redelijke staat?
  • Betreft het polyester, staal hout of aluminium romp?
  • Wat is de lengte van uw boot?

Naar aanleiding van de huidige dagwaarde op basis van boven genoemde antwoorden kunnen wij bekijken wat de waarde van uw boot vertegenwoordigd en of deze verrekend kunnen worden met de transportkosten, overnamekosten, sloopkosten en afvoerkosten. In veel gevallen kunnen wij diverse onderdelen hergebruiken of recyclen. Zo hoeven ze niet naar de sloop en helpen we het milieu minder te belasten met overbodige afval.

Deze beoordeling doen wij op locatie bij uw boot zodat wij uw boot goed op waarde kunnen taxeren.

Wanneer wij uw boot gratis overnemen wordt er een afspraak gemaakt om de boot – vaak binnen één week – op te halen. Wanneer wij de boot komen ophalen ontvang u tevens een vrijwaringsbewijs van ons en – indien van toepassing – een kenteken overschrijvingsbewijs. Zo heeft u er dus echt geen omkijken meer naar.

 

 

Foto'sTerug