Gratis prijsopgave: 085 - 30 35 871 of vul het formulier in

Zeilboot Dehler varianta 65 uit jachthaven Rhoon

Zeilboot Dehler varianta 65 uit jachthaven Rhoon

Zeilboot met een lengte van 6.5 meter afgelopen week opgehaald voor afvoer uit een jachthaven Rhoon bij Rotterdam. Klant was er al jaren niet meer geweest. Motor deed het ook niet meer sinds vorig jaar. En afgelopen winter heeft het bootje meer schade gekregen. Deze zeilboot Dehler Varianta 65:  van der stadt ontwerp moest daarom weg en plaats maken voor een andere haven lid.

Wanneer je niet meer naar je zeilboot omkijkt krijg je vanzelf een bericht van de havenmeester om er wat aan te doen ( vaak binnen gestelde termijn ) of anders graag vertrekken.

Tegenwoordig zijn er steeds meer jachthavens die schoonschip willen maken! Jachthaven willen vaak van oude versleten bootjes af die slecht onderhouden zijn en dwing daarom eigenaren hun ligplaats op te zeggen. Dit vanwege het aanzien en Allure van een haven.

Binnen 24 uur hebben wij deze boot opgehaald en meegenomen. Hiervoor hebben wij er een eigen bbm op gemonteerd en direct weg gevaren naar een dichts bijzijn de jachthaven met kraan. Dit om de boot op onze trailer te kunnen plaatsen voor transport. In de huidige jachthaven was geen kraan aanwezig. Wel een stallingskar met hydraulische hef functie. Dit is prima voor motorboten. Zeilboten met een kiel moeten altijd met een kraan uitwater gehesen worden. De jachthaven was een bekende en vond het super dat allemaal zo snel was gegaan.

Voor de klant is dit nooit een leuke situatie. Ook een schaamte wat er bij komt kijken. Voor de klant was het een opluchting toen de boot uit de haven was.

Foto's

zeilboot rhoon slopen afvoeren
zeilboot rhoon slopen afvoeren
zeilboot rhoon slopen afvoeren
zeilboot rhoon slopen afvoeren


Terug