Bootsloperij & Ophaaldienst Slopen van boten, zeilschepen en sloepjes. Bel:
085 – 30 35 871

Oude boot slopen en ophalen Belgie

Bootsloperij België kan uw (zeil)boot binnen enkele dagen ophalen. Bootsloperij België is er speciaal voor oude boten die afgevoerd moeten worden. Wij geven u ook nog een inkoop prijs terug voor bruikbare onderdelen. Bootsloperij en eigen ophaaldienst in Belgie. Wij kunnen daarom in 3 dagen uw boot al ophalen. Prijzen ongeveer 95 EUR per meter lengte van de boot.

U heeft een boot dat weg moet vanwege achterstallig onderhoud?

Vaak heeft een (zeil)boot veel onderhoud nodig. Te denken aan de lak-roest, motor heeft slijtage,zeilen moeten vervangen worden, materiaal veroudering zoals polyester hout rot of ijzer roestvorming.

Oude boot weg doen vanwege ouderdom?

Veel mensen hebben in de jaren 70 en 80 een boot gekocht. Dit was voor toen een leuke bezigheid. De meeste mensen zijn nu op een leeftijd van rond de 65 tot 80 jaar. Veel van deze mensen zijn door ziekte of ouderdom niet meer instaat om een boot te besturen. Vooral een zeilboot heeft veel behendigheid en techniek nodig. Dit geef op oudere leeftijd een probleem als je slecht ter been bent bijvoorbeeld.

Oude boot slopen en ophalen Belgie

Oude boot slopen en ophalen Belgie

Overlijden familie en de boot moet weg?

Er zijn situaties bekend waarbij een boot weg moet vanwege overlijden. Familie leden willen de boot dan niet meer in de familie houden vanwege de herinneringen. Vaak is een boot dan ook veel te oud en onderhoud al lange tijd niet meer gedaan. Bootsloperij België kan deze boot dan ophalen en op een nette manier deze vernietigen.

Bootsloperij Belgie sloopt ook boten voor jachthavens

Wij slopen ook boten voor de zakelijke markt. Vaak jachthavens die ons bellen voor het afvoeren van boten. Vaak mensen die opeens vertrokken zijn zonder liggeld te betalen. Ook kunnen zij ons benaderen voor hun leden vanwege een oude boot wat afgevoerd moet worden. Zo blijft een haven netjes en opgeruimd. Een milieudelict vanwege een gezonken boot is wat geen enkele jachthaven wenst!

Uw boot gezonken in België?

Wij halen uw boot uit het water. Vaak als een boot is gezonken is het van belang dat uw boot snel uit het water gehaald moet worden. Dit om een milieudelict te voorkomen. Met een gezonken boot heb je soms kans op brandstof dat in het water stroomt. Ook een accu onder water is een kleine natuurramp… Wij weten daarom precies hoe wij snel en makkelijk een boot uit het water moeten takelen.

Bootsloperij België sloopt uw boot maar hoe werkt het?

Wij slopen dagelijks boten van particulieren en of zakelijke contacten zoals jachthavens. Deze boten komen via de weg of water bij ons binnen in Den Haag. Hier worden de (zeil) boten gesloopt en gestript. Eerst worden de belangrijkste onderdelen eraf gehaald zoals motor, zeilen, instrumenten, enz. Daarna strippen wij de boot van de hele binnenkant. Zelfs een keuken, wc, brandstof tank alles wordt eruit gehaald. De ramen, teak houten dek, interieur alles wordt eruit gehaald. Als laatste vind er een casco romp plaats wat nog dient gesloopt te worden. Is het staal gaat het naar staal fabriek. Polyester romp wordt door ons in stukken gemaakt en naar Duitsland gebracht. Hier wordt het in een fabriek omgesmolten tot nieuwe producten zoals stoelen meubels producten enz..

 

× Stel een vraag via Whatsapp