Bootsloperij & Ophaaldienst Slopen van boten, zeilschepen en sloepjes. Bel:
085 – 30 35 871

Boot sloperij Amsterdam

Boot Sloperij Amsterdam tarieven

Bootje varen in Amsterdam is het perfecte uitje voor jong en oud. Vermijd de drukke binnenstad en ontdek alles wat onze hoofdstad te bieden heeft via het water. Of u nu langs Nemo, Artis of op avontuur gaat in Amsterdam Noord; u komt altijd wel een ongebruikt bootje tegen. Wist u dat er in hartje Amsterdam zo’n 9.500 sloop boten liggen die niet worden gebruikt? De eigenaar is met de noorderzon vertrokken of in sommige gevallen zelfs overleden. Natuurlijk erg jammer van het schip, maar ook van de omgeving. Boot Sloperij Amsterdam haalt wekelijkst tientallen schepen uit het water.

Het is belangrijk om uw verouderde, gestrande of gezonken vaartuig zo snel mogelijk uit de Amsterdamse grachten te halen. Boot Sloperij is binnen enkele dagen op locatie en brengt uw oude schip snel en eenvoudig naar een veilige haven.

Heeft u een oud schip liggen? Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Boot onderhouden: geen tijd meer voor deze dure hobby?

Een boot biedt u de vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt, maar er komen ook minder leuke dingen bij kijken. Zo kost het onderhoud bijvoorbeeld veel tijd en geld, maar ook krijgt u te maken met hoge ligkosten. Naarmate het schip ouder wordt, stijgen de onderhoudskosten. Het vaartuig krijgt steeds sneller mankementjes en u mag eigenlijk geen onderhoudsbeurt meer overslaan. Wordt het u allemaal te duur? Of zijn de kosten een stuk hoger dan de waarde van het schip? Boot Sloperij Amsterdam heeft de oplossing. Wij halen uw vaartuig op uit Amsterdam en verlossen u van de hoge kosten.

Wanneer een boot laten slopen door Boot Sloperij Amsterdam?

Staat uw oude schip al een tijdje op Marktplaats? Dan heeft u vast en zeker te maken gekregen met bieders die niet meer reageren of geïnteresseerden die op het laatste moment afhaken. Helaas is de tweedehands botenmarkt de laatste jaren volledig ingestort. Het aanbod is groot, de vraag helaas wat minder groot. Bootjes blijven daardoor een lange tijd in het water liggen, wat alles behalve goed is. Lukt het niet om uw geliefde vaartuig te verkopen? Na een tijdje is het toch echt de beste keuze om uw boot te laten afvoeren door een professional.

Bovendien zijn er een hoop andere redenen waarom u uw schip beter kunt laten slopen:

 • Het vaartuig is zodanig beschadigd dat deze niet meer kan varen
 • Schip is behoorlijk verouderd
 • Onderhoudskosten zijn te hoog
 • Eigenaar heeft geen tijd meer voor onderhoud

Op onderstaande video ziet u hoe wij een oude stalen schip via het water hebben opgehaald uit Amsterdam.

Niets betalen voor het afvoeren: zo werkt het

Of u nu een oude zeilboot, sloep of jacht heeft: uw oude schip bevat vrijwel altijd nog bruikbare onderdelen. Deze gooien wij uiteraard niet weg, maar verkopen we door aan particulieren en bedrijven. We hergebruiken ongeveer 85% van uw boot en daar zijn we trots op! Zelfs wanneer onderdelen niet meer bruikbaar zijn, recyclen we de grondstoffen. 

Door het recyclen en hergebruiken van onderdelen garanderen wij u een lage prijs. De restwaarde van het schip dekken in de meeste gevallen de kosten van de afvoeren. U betaalt dus helemaal niets én bent ook nog eens van alle andere kosten af: win-win!

Inkoop door Boot Sloperij Amsterdam

Is uw schip nog niet rijp voor de sloop, maar wilt u er wel graag van af? Wij kopen ook gebruikte boten in tegen een eerlijke prijs. Neem gerust contact op als u een schip met schade, achterstallig onderhoud of motordefect heeft liggen. 

Laat uw schip niet stranden en schakel Boot Sloperij Amsterdam in

Een gezonken boot: de nachtmerrie van iedere vaarder. Door achterstallig onderhoud loopt uw schip het risico om te zinken. Laat uw schip niet stranden en schakel Boot Sloperij Amsterdam vroegtijdig in. Ook boten in hartje Amsterdam voeren wij eenvoudig en snel af. We zijn dagelijks op de grachten aan het werk en kennen de stad inmiddels op ons duimpje. Gaat u met ons in zee?

 • We zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur
 • 24 uurs ophaaldienst
 • Bij spoed binnen 24 uur op locatie
 • Overal in Amsterdam, ook in het centrum en op moeilijk bereikbare plekken
 • Kosteloos afvoeren is mogelijk
 • Gratis ophaaldienst inclusief vrachtwagens en containers
 • We hergebruiken het grootste gedeelte van uw vaartuig: circa 85%!

Benieuwd naar de kosten? Bel ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

× Stel een vraag via Whatsapp